Hout is meer dan ons product. Het is onze grote liefde. Die willen wij graag met u delen. Dus biedt Houtexpert meer dan u verwacht. Meer keuze, meer kwaliteit, meer service. En toch scherpe prijzen. Wij doen met u méé!

Uniek assortiment
Van machtige balken esdoornhout tot de fijnste stroken notenhout; wij brengen elke kwaliteit binnen handbereik. Úw resultaat staat voorop. We hebben een breed, vast assortiment op voorraad. Als u ’s ochtends bestelt, leveren wij dezelfde dag nog, waar in Nederland u ook zit. Zonder voorfinanciering en voorrijkosten.

Persoonlijke service
Ons team bestaat uit bevlogen houtkenners. Of u nu een jacht gaat bouwen, woning of meubelstuk: wij hebben de kennis in huis. Uw ideale mix van kwaliteit, uitstraling en prijs is ons doel. Daarnaast bieden we u tal van extra services. Wilt u exact volgens bestek inkopen? Dat kan. Zelfs de voor- en nacalculatie kunnen wij u uit handen nemen. Houtexpert gaat samen met u voor een ultieme productie!

Duurzame producten
Als vooruitstrevend houtbedrijf geven wij de nodige aandacht aan duurzaam ondernemen met oog voor het milieu. We hebben het FSC®-certificaat wat aantoont dat ons hout op een verantwoorde manier uit een degelijk beheerd bos wordt vervaardigd. Ook zijn we in het bezit van het PEFC®-certificaat wat u zekerheid biedt over de duurzame herkomst en productie van ons houtassortiment. Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde producten.

Eigen import
De mooiste houtkwaliteiten en grootste formaten zijn alleen te vinden in de juiste groeigebieden. Onze eigen agent bezoekt zagerijen over de hele wereld. Hij weet precies waar hij het beste voor u kan halen. En wij kopen het rechtstreeks in. Dat verklaart onze aantrekkelijke prijzen voor topkwaliteit!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Informeer eens of kom langs. Wij denken graag met u mee!

Gerrian en Amanda Boon